Jul15

Can’t Bring Us Down

Medijska tvornica je u lipnju 2011. godine, započela u suradnji s Udrugom Sindrom Down Zagreb projekt pod nazivom “Can’t Bring Us Down”. Glazbeno-dokumentarni humanitarni projekt čija svrha je educirati, informirati i senzibilizirati javnost o sindromu Down, predrasudama, poteškoćama, i problemima s kojima se svakodnevno susreću osobe sa sindromom Down i njihove obitelji.

Glazbena i filmska platforma putem koje ćemo informirati i senziblizirati javnost o mogućnostima djece i osoba sa sidromom Down, biti će organizirana putem koncerta i projekcije dokumentarnog filma o sindromu down u Hrvatskoj pod nazivom "Can't Bring Us Down".

Koncert i projekcija filma održati će se 19. ožujka u Zagrebu u kazalištu Kerempuh pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba i Hrvatske televizije. Sav prihod od prodaje ulaznica ići će za financiranje Udruge Sindrom Down Zagreb koja brine o 120 štićenika sa sindromom Down.

U lipnju 2011. godine započeli smo sa snimanjem kratkometražnog dokumentarnog filma o sindromu Down, za čije snimanje je predviđeno niz lokacija, aktivnosti i događaja. Svaka pomoć je i više nego dobrodošla, a ako nam želite olakšati proces stvaranje filma, možete to učiniti svojim malim novčanim prilogom, a mi ćemo vam se zahvaliti na odjavnoj špici našeg filma.

HVALA VAM :)