Konzultacije o Nacrtu prijedloga Zakona o mladima

“Zakon o mladima”

Predsjednica udruge Medijska tvornica Valerija Đurđević jutros je u prostorijama Ministarstva socijalne politike i mladih prisustvovala konzultacijama vezanim uz Nacrt prijedloga Zakona o mladima.

Tijekom višemjesečnog dijaloga Ministarstva socijalne politike i mladih sa sektorom mladih i svim njegovim dionicima, donešen je i posljednji Nacrt prijedloga Zakona o mladima koji je danas predstavljen na ocjenjivanje stručnoj radnoj skupini, ali i drugim sudionicima koji se bave pitanjem mladih osoba u društvu. Tako je Ministarstvo socijalne politike i mladih pozvalo i predsjednicu udruge Medijska tvornica koja predstavlja udrugu mladih za mlade, da sudjeluje na današnjim konzultacijama te svojim doprinosom pomogne u donošenju konačnog Nacrta prijedloga Zakona o mladima.

Drago mi je što mogu biti malim dijelom tako velike stvari kao što je donošenje Zakona o mladima kojim će se regulirati sve naše postojeće boljke, ali i unaprijediti način kako djelujemo u društvu, bilo formalno ili neformalno. Važno je da se glas mladih čuje, a i da se zakonski reguliraju određena pitanja. Nadam se da će ovaj Zakon uskoro ugledati svjetlo saborskih klupa, ali pred nama je još jako puno posla.“, zaključila je Valerija Đurđević nakon konzultacija.

Post a comment