SPOTOVI NAJAVILI POČETAK MEDIJSKE KAMPANJE

“Snimi Ovo!”

Medijska kampanja proizašla iz projekta Snimi Ovo! pod nazivom „Vidiš li i ti stakleni strop?“ danas je i službeno započela.

Tokom proteklog tjedna predavači Danijel Tipura i David Tešić naučili su polaznike montirati snimljeni materijal, a radionicu je posjetio glasnogovornik kampanje Goran Vlaović koji se družio s polaznicima te razgovarao o njihovim iskustvima koja su skupili tijekom predavanja i snimanja spotova. Radionicu je posljednji dan posjetio i mladi glumac Goran Bogdan koji je pozvao sve mlade polaznike na svoju predstavu u ZKM-u te tako zaokružio veselo i kreativno druženje cijele ekipe.

Gotove spotove koji tvore jedinstvenu medijsku kampanju pod nazivom „Vidiš li i ti stakleni strop?“ možete premijerno pogledati danas na 24 sata televiziji i 24 sata portalu, a potom i na Hrvatskoj televiziji, Novoj TV, RTL televiziji, Z1 televiziji i Jabuci TV s ciljem podizanja svijesti o pravima djece i mladih iz domova i stambenih zajednica na adekvatno školovanje i zapošljavanje.

Medijsku kampanju prati i portal www.stakleni-strop.hr koji predstavlja platformu za pomoć djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Projekt „Snimi Ovo!“ je sufinanciran sredstvima Svjetske banke, a provodi se uz suglasnost Ministarstva obrazovanja, znanosti i športaMinistarstva zdravstva i socijalne skrbi, preporuku Agencije za odgoj i obrazovanje te pokroviteljstvo gradonačenika Grada Zagreba, gospodina Milana Bandića.

Post a comment