Green Cup

U svibnju 2011. godine Medijska tvornica i njezini članovi se već treću godinu aktivno uključuju u projekt Green Cup, nogometno – humanitarni turnir na kojem igraju najbolji igrači malog i velikog nogometa na terenu srednje veličine. Tko tu pobjedi zaista može reći da je najbolji, jer je to spoj dvije nogometne filozofije i različitih vještina. Osnivači i organizatori su bivši profesionalni nogometaši Silvio Marić i Miroslav Bičanić.

12. svibnja 2011. godine s početkom u 11 sati, održana je press konferecija povodom još jednog Green cup turnira. Osnivači i organizatori su bivši profesionalni nogometaši Silvio Marić i Miroslav Bičanić. Turnir se već od prvog izdanja izborio za status odlično organiziranog nogometno – humanitarnog događaja, a Medijska tvornica se ove godine pridružila, te izradila kratki promotivni spot kako bi se medijski podržao projekt i dodatno povećala vidljivost i socijalna osjetiljivost organizatora. Prihod od turnira svake godine ide u humanitarne svrhe za pomoć udruzi Sindrom Down Zagreb, a sve se to događa u vrlo lijepom okruženju nogometne akademije.

Izuzetno smo ponosni što smo svojim trudom doprinijeli većoj medijskoj pažnji projektu, budući da se Green cup promotivni spot vrti 3 puta dnevno na Z1 televiziji koja je također veliki medijski prijatelj projekta. U nastavku možete pogledati fotografije s konferencije, te promotivni spot kojim se ovaj veliki događaj ponosno najavljuje za lipanj 2011. godine.

Post a comment