Još jedan uspjeh kampanje Medijske tvornice

“Zaustavimo nasilje na društvenim mrežama!”

Projekt “Zaustavimo nasilje na društvenim mrežama!” nakon niza priznanja i pohvala, dobio je ovaj tjedan još jedno prestižno od strane Europske komisije.

Agencija za mobilnost i programe Europske unije odabrala je kampanju Medijske tvornice kao vrijedan projekt koji će biti objavljen na stranicama Europske komisije u sklopu platforme EVE u sekciji Edukacija i kultura.

Nakon što je projekt već bio odabran i prikazan kao primjer dobre prakse od strane Europske komisije u sklopu programa Youth on the Move koji se održao 19. i 20. lipnja ove godine, ovo priznanje još jedna je potvrda nevjerojatnog uspjeha kampanje “Zaustavimo nasilje na društvenim mrežama!”.

Jako sam sretna i ponosna, znam koliko sam dala u ovom projektu sebe i koliko su se svi moji suradnici i volonteri trudili da uspjemo postići sve što smo zamislili s ograničenim budžetom. Vjerujem da je ovo tek početak priče i suradnje na temu edukacije i prevencije na temu cyber-bullyinga.”, izjavila je voditeljica projekta i predsjednica Medijske tvornice Valerija Novak.

Post a comment