Predsjednica Medijske tvornice na Tool Fairu u Estoniji

Snimi Ovo!

No file selected.

Na poziv Europske komisije predsjednica udruge Medijska tvornica Valerija Novak sudjelovala je na šestom međunarodnom Tool Fairu u Tallinnu od 15 do 20. studenog 2011. godine.

Šesto izdanje International Tool Fair-a nastavlja s konceptom koji je dobro poznat i priznat u Europskoj području mladih, nudeći uzbudljivu kombinaciju “laboratorija” i “tržište” kako bi se otkrili i iskusili obrazovni alata razvijenih u okviru programa Mladi na djelu Europske unije.

“Tool fair” odnosno Sajam alata je zamišljen kao prostor za razmjenu, eksperimentiranje, raspravu i daljnje razvijanje obrazovnih alate za neformalno učenje mladih koji se koriste u različitim aktivnostima u području mladih (razmjene mladih i inicijative mladih, EVS projekti, seminari, treninzi i sl.).

Sudjelovanje u Tool Fair-u je ponudilo priliku svim sudionicima da oblikuju svoj ​​vlastiti obrazovni i iskustveni put, održe vlastitu radionicu te dijele svoje alate s kolegama na međunarodnoj razini kao i da sudjeluju u radionicama drugih sudionika. Tako je i predsjednica udruge Medijska tvornica u Tallinnu predstavila svoj alat za rad s mladima koji je Medijska tvornica koristila u svojem projektu Snimi Ovo!

Jako sam sretna što su baš mene odabrali, uz još jednu djevojku iz Hrvatske da predstavim naše načine i metodologiju rada! Puno sam tamo naučila, a i stekla sam neka nova prijateljstva i potencijalne poslovne partnere na međunarodnoj sceni.”, izjavila je po povratku iz Estonije predsjednica Medijske tvornice Valerija Novak.

Post a comment