SPOT NAJAVIO POČETAK MEDIJSKE KAMPANJE

“Život dostojan čovjeka”

Danas je službeno započela medijska i print kampanja neprofitnog projekta Medijske tvornice pod nazivom “Život dostojan čovjeka”. 

Putem projekta „Život dostojan čovjeka“ koji se sastoji od medijske kampanje (upečatljivog televizijskog spota redatelja Danijela Tipure), grupa podrške, te web stranice www.zivotdostojancovjeka.com.hr na kojoj će se radnicima pružiti potrebne informacije, pomoć i savjeti, planira se trajno promijeniti svijest građana u borbi za svoja elementarna ljudska prava.

Glasnogovornik medijske kampanje u sklopu projekta “Život dostojan čovjeka” je hrvatski glazbenik koji se ističe po snažnim tekstovima socijalne tematike u svojim pjesmama, Srđan Ćuk, poznatiji kao General Woo, koji se uz glazbenika Renmena pojavljuje u spotu kampanje koji se prikazuje na Z1 televiziji, Jabuci TV te na Hrvatskoj televiziji.

Sve osobe koje rade, a ne primaju plaću imaju priliku sudjelovati na besplatnim grupama podrške koje su organizirane u prostorijama Edunet akademije, Vlaška 79, Zagreb. Tijekom prosinca i siječna, polaznici grupa podrške moći će dobiti besplatne pravne savjete, te psihološku pomoć i proći proces profesionalne orijentacije. Stručnjaci koji sudjeluju na grupama podrše su: Anita Batinić – HR specijalist u Msanu, Goran Blagus – business coach, Ana Celjak – voditeljica Centra za razvoj emocionalne inteligencije, Aleksandar Štulhofer – prof. Sociologije i Dominik Stjepan Janković – dipl.iur.

Ovim putem pozivamo sve osobe koje rade, a ne primaju plaću da nam se jave te da sudjeluju na grupama podrške koje su organizirane u prostorijama Edunet akademije, Vlaška 79, Zagreb.

Termini održavanja grupa podrške su:

11.11.2011. 18-21 (pet)

07.12.2011. 18-21h (pon)

9.12.2011. 18-21h (pet)

04.01.2012. 18-21h (sri)

06.01.2012. 18-21h (petak)

Projekt je financiran sredstvima hrvatskog poduzeća HOLCIM koje je posljednje dvije godine ativan borac protiv korupcije, a ove godine su usmjerili svoje napore na projekte koji se bave ljudskim pravima te omogućili Medijskoj tvornici provedbu ovih projektnih aktivnosti.

Post a comment