Prodaja ulaznica u Arena centru!

“Nasilje nije cool” “Dislajkam mržnju”

Danas u Arena centru na štandu Medijske tvornice na trgu Dalmacija odvijati će se prodaja ulaznica za koncert “Nasilje nije cool” koji će se održati u utorak 06.05. u 20h u kazalištu Vidra. Grupa Connect, Lana Jurčević, Ivana Kindl, Luka Nižetić, Leteći odred, Sandi, Slavonia band i Teška industrija besplatno nastupaju u korist borbe protiv nasilja među djecom i mladima! U Arena centru danas ćete ekskluzivno moći kupiti ulaznice po cijeni od 25,00 i 50,00 kn. Uz kupnju ulaznica očekuje vas i poklon – majica s porukom Nasilje nije cool.

Projekt Nasilje nije cool koji udruga Medijska tvornica provodi po školama diljem Hrvatske posljednjih godinu dana, a čiji je cilj edukacija i prevencija vezana uz temu cyberbullyinga i govora mržnje na internetu, završava svoje aktivnosti velikim koncertom protiv nasilja. Koncert “Nasilje nije cool” čiji će prihod ići Savjetovalištu protiv nasilja djece i mladih Luka Ritz održati će se u zagrebačkom kazalištu Vidra, u utorak 06. svibnja s početkom u 20 sati.

Ulaznice za koncert koji organiziraju Medijska tvornica i HDS Zamp moći će se kupiti ovoga vikenda ekskluzivno u Arena centru, na štandu Medijske tvornice na trgu Dalmacija od 12 do 20h, po cijeni od 25,00 kn za učenike, studente i umirovljenike te 50,00 kn za ostale građane. Ulaz za djecu do 7 godina je besplatan! Također, svi koji kupe ulaznice u Arena centru tijekom subote i nedjelje dobiti će na poklon majicu “Nasilje nije cool”. Mnogi poznati glazbenici rado su se odazvali ovoj akciji koja ima društveno odgovoran cilj, pa će posjetitelje na koncertu zabavljati: grupa Connect, Lana Jurčević, Ivana Kindl, Leteći Odred, Luka Nižetić, Slavonia Band, Sandi Cenov i Teška industrija.

Pozivamo sve, i stare i mlade, ovaj vikend u Arena centar da dođu po svoje besplatne majice i kupe ulaznicu za koncert! Vidimo se!“, izjavila je organizatorica koncerta Valerija Đurđević.

Nasilje nije cool provodi se kroz program Mladi na djelu, te je krajem prošle godine postao partnerski projekt u sklopu kampanje Vijeća Europe “No Hate Speech Movement”, koji se u RH provodi kroz Ministarstvo socijalne politike i mladih pod nazivom “Dislajkam mržnju – NE govoru mržnje na internetu”. Također, projekt Nasilje nije cool sufinancira se kroz Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport, a provodi se uz suglasnost Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te preporuku Agencije za odgoj i obrazovanje.

Post a comment