Rezultati koncerta “NASILJE NIJE COOL”

“Nasilje nije cool” “Dislajkam mržnju”Ovim putem htjeli bismo obavijestiti širu javnost o rezultatima humanitarnog koncerta “Nasilje nije cool” koji se održao 06. svibnja 2014. u gradskom kazalištu Vidra. Cilj koncerta “Nasilje nije cool” bio je obilježiti završetak jednogodišnjeg projekta protiv cyberbullyinga i govora mržnje na internetu koji se provodio u 15 škola na području 10 gradova u Republici Hrvatskoj. Također, koncert je imao i humanitarnu komponentu pa su sva sredstva namijenjena Savjetovalištu protiv nasilja djece i mladih “Luka Ritz”. 

Zadovoljstvo mi je objaviti informaciju kako smo prodali ukupno 293 ulaznice čime je prikupljeno 9.420,00 kn. Ponosna sam i sretna ostvarenim rezultatima. Sav novac biti će uplaćen na račun Savjetovališta. Dio novca već je uplaćen, a dio novca od ulaznica koje je otkupio Grad Zagreb još se čeka, ali se nadamo da će i to biti riješeno do kraja mjeseca.“, ustvrdila je predsjednica udruge Valerija Đurđević.

Medijska tvornica još se jednom zahvaljuje svim donatorima, spoznorima, suradnicima, volonterima i prijateljima projekta, a veliko hvala i svim glazbenicima koji su nastupili na koncertu.

Post a comment