ClosEUp sutra u Splitu!

“ClosEUp” Još samo jedan dan djeli nas od drugog po redu ClosEUp festivala. Ovoga puta radionica i filmski festival održati će se u Splitu. Uz podršku Festivala mediteranskog filma iz Splita te Caffe bara Galerija Split, ClosEUp će otvoriti svoja vrata svim posjetiteljima koji će se sutra zateći u Splitu.

Od 17 do 19 sati u dvorištu Galerije umjetnina u ulici Kralja Tomislava 15 održati će se besplatna radionica na kojoj sudionici mogu saznati sve informacije o tome kako pripremiti projekt i aplicirati ga na EU fondove. Prijaviti se možete putem službene stranice festivala: www.closeup-filmfestival.eu 

Nakon radionice, u večernjem terminu, s početkom u 20 sati, očekuje nas filmski festival na kojem će i ovoga puta biti prikazano 20 kratkih filmskih priča o uspješnim EU sufinanciranim projektima, ovoga puta s naglaskom na projekte koji su se provodili u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Projekt ClosEUp / Europa izbliza se realizira se uz potporu Europske unije u programu IPA INFO 2012. i traje 18 mjeseci, a njegova vrijednost je 99.858,53 EUR, odnosno 744.345,48 kn. Provodi ga Institut za razvoj i međunarodne odnose IRMO u partnerstvu s udrugom Medijska tvornica.

Vidimo se!

Post a comment