Kotar Fest! i Medijska tvornica

Kotar Fest Kazališni tjedan u Delnicama održati će se ove godine, od 13. do 18. svibnja 2013. u sklopu projekta Mjesec kulture te će najaviti i drugu godinu uspješnog Kotar FEST-a u čijoj organizaciji ove godine sudjeluje i ekipa Medijske tvornice. Sa željom da se stanovnicima Primorsko goranske županije, ali i svim ostalim zaljubljenicima u kulturu i prirodne ljepote Gorskog kotara približi kazališna umjetnost u njezinim šarolikim oblicima, uskoro će u Delnicama biti ponuđene razne radionice za sve uzraste, dan posvećen capoeiri te kazališna predstava u izvedbi ansambla varaždinskog HNK.

Program Kazališnog tjedna zajednički je projekt nekoliko sudionika i organizatora – umjetničke organizacije Kotar teatar, udruge mladih Arteria, dječjeg vrtića Hlojkica, udruge Jacobina Arte iz Rijeke te Hrvatskog narodnog kazališta iz Varaždina. Sudjelovanje u radionicama biti će besplatno s ograničenim brojem polaznika, stoga se pozivaju svi zainteresirani da se što prije prijave na službenim stranicama Kotar teatra ili putem Facebook stranice Kotar Fest kako bi osigurali svoje mjesto. 

Ovim projektom Kotar teatar će proslaviti prvu godinu svog postojanja budući da je umjetnička organizacija osnovana upravo u svibnju prošle godine. 

Radujemo se što su naši projekti prepoznati od strane lokalnih vlasti, medija i publike te sa zadovoljstvom pokrećemo prvu godinu Kazališnog tjedna u Delnicama te nastavljamo uspješno drugu godinu Kotar FEST-a. Pozivamo posjetitelje iz svih dijelova Hrvatske da nam se pridruže i ove godine i zajedno s nama uživaju u programu.“ – izjavio je voditelj projekata i jedan od osnivača Kotar teatra Matija Kezele. 

Kazališni tjedan u Delnicama ujedno će i najaviti drugu godinu Kotar FEST-a, umjetničkog festivala koji će se od 20 do 25. srpnja 2013 godine održavati na raznim lokacijama po Gorskom kotaru.

Sve novosti o Kazališnom tjednu i Kotar FEST-u, možete pratiti na službenoj web stranici Kotar teatra http://www.kotarteatar.com, na Facebook stranicama oba projekta te na službenim stranica Medijske tvornice koja je zadužena za promociju i odnose s javnošću ovog hvalevrijednog festivala“, izjavila je dopredsjednica Medijske tvornice Maja Puhovski.

Post a comment