MEDIJSKA TVORNICA NA REGIONALNOJ RASPRAVI “MIS MLADIH”

REGIONALNA RASPRAVA MOBILNOST, SAVJETOVANJE I INFORMIRANJE MLADIH

Danas je u prostorijama tribina Grada Zagreba, predsjednica udruge Medijska tvornica Valerija Novak sudjelovala je na Regionalnoj raspravi na temu mobilnosti, informiranja i savjetovanja mladih.

Danas je u Tribinama grada Zagreba udruga Zamisli održala Regionalnu javnu raspravu / strukturirani dijalog s mladima i onima koji se bave radom s mladima u području Mobilnosti, informiranja i savjetovanja mladih, pri čemu je sudjelovala i predsjednica Medijske tvornice.

Regionalna rasprava se održava u sklopu projekta ‘Mobilnost, informiranje i savjetovanje mladih’ koji provodi Zajednica ICM u Hrvatskoj u suradnji s četiri regionalna info-centra za mlade u splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu, a financiran je od strane Europske komisije kroz program ‘Mladi na djelu’ i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

S ciljem razvoja i unapređenja područja Mobilnosti, informiranja i savjetovanja mladih, projekt “MIS mladih” u trajanju od 5 mjeseci, doprinijet će razmjeni informacija, mišljenja i stavova mladih kroz istraživanje i javne rasprave, odnosno strukturirani dijalog među mladima, osobama koje rade s mladima i donositeljima odluka u području mobilnosti, informiranja i savjetovanja mladih na obje razine (lokalnoj i nacionalnoj).

Budući da je Medijska tvornica udruga mladih za mlade, ne čudi što ne propuštamo priliku sudjelovati na konferencijama i raspravama koje propituju teme od interesa za mlade u Republici Hrvatskoj. Jako sam zadovoljna kako sa svojim doprinosom, tako i s predstavljenim zaključcima dijaloga s ostalim udrugama te nadležnim Ministarstvom socijalne politike i mladih koji će se nastaviti i na nacionalnoj razini u prostorijama Hrvatskog Sabora što me posebno veseli.“, zaključila je Valerija Novak.

Post a comment