MEDIJSKA TVORNICA NA UMREŽAVANJU WOMEN IN ADRIA

NETWORKING BREAKFAST S TATJANOM DIVJAK

Danas su Valerija Novak i Maja Puhovski iz Medijske tvornice prisustvovale umrežavanju 80 žena iz poslovnog svijeta, u prostorijama prekrasnog restorana Bon Apetit gdje je održan četvrti po redu Networking breakfast s Tatjanom Divjak.

Ne zaboravite disati jer još nitko nije umro od disanja”, poručila je Tatjana Divjak. Četvrti po redu Networking breakfast u organizaciji Women in Adria na temu Život i posao – gdje je ravnoteža?, održan je danas u zagrebačkom restoranu Bon Apetit. Predavanje o balansiranju privatnog i poslovnog života, održala je life&business coach Tatjana Divjak.

Da je moguće uspostaviti ravnotežu poslovnog i privatnog života, govorila je Tatjana pred 80-ak žena koje su se okupile kako bi poslušale njezino inspirativno predavanje. Odmah na početku, pohvalila je sve dame da su na dobrom putu za balansiranje čim su uspjele izdvojiti vrijeme za jutarnji networking. Koliko nastojimo u svemu biti jednako dobri, Tatjana je usporedila s balonima koje uvijek želimo napuhati do kraja, ali koliko god ih mi puhali, jedan će uvijek puknuti. Stoga je potrebno odrediti prioritete u životu i odlučiti što nam je važno te ćemo tek tada moći reći da smo uspostavili ravnotežu.”Pronađite svoju sreću, pronaći ćete mir i uspostavit ćete balans”. Također je istaknula kako je jedan od važnijih problema konstantna usporedba s okolinom i nastojanja da sav teret preuzimamo na sebe.

Ženi je veliki izazov potražiti pomoć jer na taj način pokazuje da ne može sama”, nadodala je Tatjana i isto joj potvrdile žene klimanjem glavom. Osmijeh na licu, vizitke u rukama Sudionice su pažljivo slušale životne savjete Tatjane Divjak i zapisivale naputke kako promijeniti svoje navike i biti sretnije. Mnoge su u njezinim riječima našle inspiraciju da učine taj važan korak u životu i uspostave ravnotežu duha i tijela, a sve s ciljem da budu sretnije i pronađu svoj mir.  

Uz kavu, voće i pokoji kroasan, poslovne žene, pa tako i žene ispred Medijske tvornice nastojale su maksimalno iskoristiti vrijeme za networking i razmijeniti dojmove i iskustva. Women in Adria, kao brendu za poduzetnice, korporativne žene i sve one koje žele promijeniti karijeru, pošlo je još jednom za rukom informirati i povezati sudionice te da odu svojim poslovima i kućama s osmijehom na licu i novim poznanstvima.

Post a comment